Tel.: +36 1 225 0365
Főoldal Főoldal

Rólunk

A Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda teljes körű szolgáltatást nyújtó magyar ügyvédi iroda, mely hazai és nemzetközi ügyfeleket egyaránt kiszolgál.  Irodánk szolgáltatások széles körét kínálja úgy a magán-, mint a közszféra képviselőinek.

Stratégiai kapcsolatot épített ki más jogi szakértőkkel és tanácsadókkal, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a folyamatosan változó és összetett üzleti környezetben.

Nemzetközi együttműködő partnereink közreműködésével rendszeresen nyújtunk határokon átnyúló szolgáltatásokat Európában és Észak-Amerikában egyaránt.

Céljaink

Csapatunk valamennyi tagja személyes felelősségének tartja, hogy céges és magánszemély ügyfeleink igényeit és szükségleteit alaposan megértse. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű és valódi értéket képviselő szolgáltatást nyújtsunk. Tevékenységünket az egyes ügyfelek igényeihez igazítjuk.

Célunk, hogy rövid időn belül és hatékonyan eljárva kreatív, praktikus és hatásos megoldást találjunk ügyfeleink problémáira. Tranzakciók támogatása során az üzlet megkötése és nem annak túlbonyolítása a célunk.

Bár tevékenységünk központja Magyarország, figyelemmel kísérjük az európai uniós és a nemzetközi jog változásait, és elemezzük azok ügyfeleinkre gyakorolt hatását. Bár kis cég vagyunk, mégis tartjuk magunkat a „cselekedj lokálisan, gondolkozz globálisan” alapelvhez.

Elkötelezetten törekszünk ezen értékek megvalósítására és fenntartására.