Tel.: +36 1 225 0365
A cég Folyamatos fejlődés - Fenntartható siker

A cég

Rólunk

A Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda teljes körű szolgáltatást nyújtó magyar ügyvédi iroda, mely hazai és nemzetközi ügyfeleket egyaránt kiszolgál.

Dr. Bozzay Gyöngyi, az iroda alapítója és vezető partnere, több mint húszéves ügyvédi tapasztalattal rendelkezik. Önálló praxisát 1992 decemberében alapította Bozzay Ügyvédi Iroda néven. 1995 és 2003 között a Seward and Kissel L.L.P.-vel együttműködésben nyújtott jogi szolgáltatásokat. 1998-ban társult ügyvédként csatlakozott a Squire, Sanders & Dempsey L.L.P. budapesti irodájához. E nemzetközi szinten is elismert ügyvédi irodáknál folytatott nyolcévnyi tapasztalatszerzés és szakmai fejlődés után Dr. Bozzay 2003-ban tért vissza saját praxisához. Azt tűzte ki célul, hogy a kis- és középvállalkozások, és a magánszemélyek igényeit a lehető legjobban kiszolgálni képes ügyvédi irodát hozzon létre.

Irodánk szolgáltatások széles körét kínálja úgy a magán-, mint a közszféra képviselőinek. Szakértelemmel rendelkezünk egyebek mellett a kereskedelmi és társasági jog, egyesülések és felvásárlások; cég alapítása és megszüntetése; ingatlanjog és banki ügyletek; szabályozói ügyek és közbeszerzések; polgári peres eljárások és a családjog területén. Ezek mellett a hírközlési jog nemzetközi szinten is elismert szakértői vagyunk.

Irodánk számos stratégiai kapcsolatot épített ki más jogi szakértőkkel és tanácsadókkal, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a folyamatosan változó és összetett üzleti környezetben. Nemzetközi együttműködő partnereink közreműködésével rendszeresen nyújtunk határokon átnyúló szolgáltatásokat Európában és Észak-Amerikában egyaránt.

Céljaink

Csapatunk valamennyi tagja személyes felelősségének tartja, hogy céges és magánszemély ügyfeleink igényeit és szükségleteit alaposan megértse. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű és valódi értéket képviselő szolgáltatást nyújtsunk. Tevékenységünket az egyes ügyfelek igényeihez igazítjuk.

Célunk, hogy rövid időn belül és hatékonyan eljárva kreatív, praktikus és hatásos megoldást találjunk ügyfeleink problémáira. Tranzakciók támogatása során az üzlet megkötése és nem annak túlbonyolítása a célunk.

Bár tevékenységünk központja Magyarország, figyelemmel kísérjük az európai uniós és a nemzetközi jog változásait, és elemezzük azok ügyfeleinkre gyakorolt hatását. Bár kis cég vagyunk, mégis tartjuk magunkat a „cselekedj lokálisan, gondolkozz globálisan” alapelvhez.

Elkötelezetten törekszünk ezen értékek megvalósítására és fenntartására.

A Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda büszke rá, hogy számos különböző jogrendben működő ügyfelet szolgálhat ki. A magyar klientúra mellett nemzetközi ügyfelekkel is rendelkezünk, az EU több országából, Ciprusról és Észak-Amerikából. Ügyfélkörünk tagjai méretüket és gazdasági tevékenységüket tekintve egyaránt sokszínűek.