Tel.: +36 1 225 0365
Jogi Nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Ez a honlap megfelel a Magyar Ügyvédi Kamara 8/1999. (III. 22.) MÜK Szabályzatában meghatározott előírásoknak. A honlap tulajdonosa a Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda, a Magyar Ügyvédi Kamarának az ügyvédekre vonatkozó szabályoknak és előírásoknak megfelelően bejegyzett tagja. Ezeket a szabályokat és előírásokat a Magyar Ügyvédi Kamara (www.magyarugyvedikamara.hu) és a Budapesti Ügyvédi kamara (www.bpbar.hu) honlapja tartalmazza, amely ismerteti a magyar ügyvédi irodák ügyfeleit megillető fogyasztói jogokat is.

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének 2/2001. (IX.3.) Állásfoglalása az ügyvédi honlap tartalmáról megtiltja az ügyvédi irodák számára, hogy honlapjukon ügyfeleik kilétével kapcsolatos információkat tüntessenek fel.

A jelen honlap tartalma nem tekinthető jogi tanácsadásnak vagy jogi szolgáltatásokra vonatkozó ajánlattételnek. A honlap kizárólagos célja a Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda bemutatása a látogatók részére.

A honlap egész tartalma a Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda szellemi tulajdona, és ennek megfelelően a szellemi tulajdonjog védelmére vonatkozó magyar törvények hatálya alatt áll. Harmadik felek a honlap tartalmát részben vagy egészben kizárólag a Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda irodavezető ügyvédjének előzetes jóváhagyásával tehetik közzé.