Tel.: +36 1 225 0365
Díjak

Díjak

Célunk a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítása. Ennek érdekében havi rendszerességgel tételes munkalapokat készítünk, melyek tartalmazzák az előző időszakban elvégzett munka részletes leírását, valamint az adott feladatokkal töltött idő mennyiségét. Alapesetben az egyes ügyvédek munkáját külön tüntetjük fel, a kapcsolódó díjtételekkel együtt. A Bozzay és Társa Ügyvédi Iroda ügyfeleinek nem kell rejtett költségektől vagy díjaktól tartaniuk: minden esetben biztosak lehetnek benne, hogy csak valóban elvégzett munkáért fizetnek.

Ügyfeleink igényeitől és a szóban forgó ügytől függően a fentitől eltérő díjazási metódus, pl. heti vagy havi megbízások, kötött vagy maximum ár, illetve sikerdíj-komponens alkalmazása iránt is nyitottak vagyunk, ám lehetőség szerint törekszünk az óradíjas elszámolás használatára, ahol csak lehetséges.

Meggyőződésünk, hogy az erős és hosszú távú ügyvéd-ügyfél kapcsolatban fontos szerepet játszik a felek közötti pontos és egyértelmű megállapodás a pénzügyekben, úgy a számlázást, mint a fizetést illetően.

Ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi szolgáltatások konkrét árai, a Budapesti Ügyvédi Kamara állásfoglalása miatt ugyan nem tehetők közzé az ügyvédi honlapon, de telefonos, személyes vagy e-mailben történő egyeztetés keretében, erről részletesen tájékozódhat.

A munkadíj mértékét befolyásolja az ügy természete és összetettsége, a megbízás időtartama, az ügy tárgyának értéke, és az ellátáshoz szükséges ügyvédi felelősség nagysága. Az ügyvédi megbízási szerződéssel létrejövő megállapodás után rejtett költségek nem maradnak. Az ügyvédi munkadíj többnyire előre fizetendő. Ez történhet fix díj, százalék, óradíj, vagy egyedi díjazás alapján. Az utólagos díjfizetésről, részletfizetésről, és egyéb várható költségekről -perköltség, illetékek, szakértői díjak- még a megállapodás előtt előre tájékoztatjuk. Az esetek többségében egy óra alatt meg tudjuk válaszolni kérdéseit, és javaslatot teszünk a megoldásra. Kiemelten ügyelünk arra, hogy ügyfeleink részére mindig a legköltségkímélőbb célravezető megoldást kínáljuk.
Vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb, folyamatos ügyvédi közreműködést igénylő szervezetek számára, az eseti megbízások díjainál kedvezőbb havi átalánydíjas konstrukció is igénybe vehető.